Voor kinderen

Project middagen  

De werkplaats is tot 17:30 geopend – inloop mogelijk..

In de middag educatieve, creatieve projecten rondom kunst, wetenschap en technologie (science) met verschillende materialen en technieken (theorie en doen). 

Openingstijden werkplaats:

Maandagen     van 15:00 – 17:30
Dinsdagen       van 15:00 – 17:30
Donderdag      van 15:00 – 17:30

Locatie: Tuin van Wijsheid – Van ‘t Hoffstraat 7 in Leiden
Kosten: € 25 per middag incl. tussendoortje en materialen
Strippenkaart van 6 middagen, we werken met vaste plekken. 
Aanmelden en/of vragen: info@tuinvanwijsheid.nl

 

De Ontwikkelplek

De ontwikkelplek Tuin van Wijsheid (locatie Leiden) biedt educatie aan, (hoog)begaafde/(hoog)sensitieve, kinderen en jongeren 4 tm 18 jaar – die niet in het huidige onderwijssysteem passen.
Er wordt richting gegeven aan een leven lang leren: autonoom, in relatie tot alles om ons heen en aan de hand van competenties.

Voor ieder wordt er aangesloten op de persoonlijke behoefte middels een eigen ontwikkeltraject. De inhoud wordt samen ontdekt, ontworpen en vorm gegeven, gericht op het nu en de toekomst.

Leren is op basis van onderzoek, ervaring en verbinden met de eigen leefwereld – metacognitie en Top Down. Elk kind leert om zijn/haar eigen leerproces ter hand te nemen als opmaat tot een leven lang leren. Reflectie op zijn/haar eigen ontwikkeling is belangrijk. Er is ruimte voor creativiteit door experiment en het ontdekken van het onbekende.

(Klik op de deur om verder te gaan..)

Equinox Project

Enige tijd geleden hebben vier kinderen een mysterieuze brief ontvangen. Ze zijn op onderzoek uitgegaan en met elkaar in contact gekomen. Sommige delen van de brief bestaan uit vreemde tekens, geheimschrift en codetaal, maar ook getallen en afbeeldingen waarvan de betekenis niet direct duidelijk is. 

De kinderen hebben jouw hulp nodig. 
Sluit je aan bij Equinox Project..


Doe jij mee?


Meld je dan nu aan.. en ga mee op avontuur.

Contact en meer informatie

Lara van Beek
Tuin van Wijsheid
Van ‘t Hoffstraat 7
2313 SM Leiden

06-12740570

info@tuinvanwijsheid.nl