Trainingen en Workshops 

LOCATIE Oudergroep en (online) training (Hoogbegaafd en/of Hoogsensitief)  

5 Bijeenkomsten van 20:00 – 22:00, inclusief toegang tot een afgeschermd online forum en leeromgeving.
Op de locatie van de Tuin van Wijsheid in Leiden, Ouder(gespreks)groep en (online) training waarin thema’s en vraagstukken aanbod komen die van belang zijn bij de ontwikkeling en het ouderschap van hoogsensitieve en / of hoogbegaafde (jonge) kinderen, tieners en jongeren.

Locatie: Van ‘t Hoffstraat 7 in Leiden
Data:  zie agenda
Groep A 2020 Locatie: woensdag 5x  + twee individuele afspraken – voor aanvang en als afsluiting, in overleg in te plannen.  

Kosten: € 249
Aanmelden en/of vragen: info@tuinvanwijsheid.nl

 

De Ontwikkelplek

De ontwikkelplek Tuin van Wijsheid (locatie Leiden) biedt educatie aan, (hoog)begaafde/(hoog)sensitieve, kinderen en jongeren 4 tm 18 jaar – die niet in het huidige onderwijssysteem passen.
Er wordt richting gegeven aan een leven lang leren: autonoom, in relatie tot alles om ons heen en aan de hand van competenties.

Voor ieder wordt er aangesloten op de persoonlijke behoefte middels een eigen ontwikkeltraject. De inhoud wordt samen ontdekt, ontworpen en vorm gegeven, gericht op het nu en de toekomst.

Leren is op basis van onderzoek, ervaring en verbinden met de eigen leefwereld – metacognitie en Top Down. Elk kind leert om zijn/haar eigen leerproces ter hand te nemen als opmaat tot een leven lang leren. Reflectie op zijn/haar eigen ontwikkeling is belangrijk. Er is ruimte voor creativiteit door experiment en het ontdekken van het onbekende.

(Klik op de deur om verder te gaan..)

Contact en voor meer informatie

Lara van Beek
Tuin van Wijsheid
Van ‘t Hoffstraat 7
2313 SM Leiden

06-12740570

info@tuinvanwijsheid.nl